Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

“Η ιδέα δημιουργίας της Status London υπήρχε για αρκετά χρόνια στο νου μας. Βλέποντας ότι η ελληνική κοινότητα της Βρετανίας μεγαλώνει με τρομερούς ρυθμούς και η ζήτηση για υπηρεσίες αυξάνεται μέρα με τη μέρα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο timing για εσάς και εμάς. Είμαστε το πρώτο Ελληνικό γραφείο παροχής νομικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών με έδρα το Λονδίνο που διαθέτει την εμπειρία αλλά και τις κατάλληλες επαφές και συνεργασίες ώστε να διεκπεραιώνονται αποτελεσματικά όλες οι υποθέσεις σας, από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες.”

Οι ιδρυτές:

Ανδρέας Αννόπουλος – Νικόλας Ξηρός

 

H STATUS LONDON αποτελεί μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στους νομικούς και εκπαιδευτικούς τομείς.

 

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι 100% εξειδικευμένες και σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των Ελλήνων που ζουν, σπουδάζουν ή εργάζονται στη Βρετανία. Από την υποβοήθηση σε νομικά θέματα αγοράς και ενοικίασης ακινήτων μέχρι την ίδρυση εταιριών, την σύνταξη επαγγελματικών συμβάσεων και την εύρεση πανεπιστημίων για υποψήφιους σπουδαστές, η εταιρεία μας φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το απόλυτο «one-stop shop» για όλα τα νομικά και εκπαιδευτικά θέματα της Ελληνικής κοινότητας στο Λονδίνο, αλλά και εκτός Λονδίνου.

 

Στην STATUS LONDON η απάντηση σε μια ερώτηση νομικής φύσεως από έναν πιστοποιημένο δικηγόρο είναι τόσο απλή όσο η συμπλήρωση ενός γρήγορου ερωτηματολογίου. Εύκολα, γρήγορα μα πάνω από όλα οικονομικά και στην γλώσσα που καταλαβαίνουμε όλοι καλύτερα.

 

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της εταιρείας μας, οι πελάτες μας μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις υποθέσεις τους στην Ελλάδα δίχως να χρειάζεται να ταξιδέψουν έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία μας μπορεί επίσης να αναλάβει την διεκπεραίωση περίπλοκων υποθέσεων στη Μεγάλη Βρετανία μέσα από την χρήση πιστοποιημένων εξωτερικών συνεργατών.

 

Στον τομέα της εκπαίδευσης, η STATUS LONDON διαθέτει μια πλήρη γκάμα συνεργασιών με μερικά από τα πιο φημισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως. Χάρη στην αποκλειστική συνεργασία μας με το παλαιότερο κέντρο εξέτασης A- Levels (GCE) της Αθήνας, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί θέσεις φοίτησης σε έγκυρα και φημισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας διασφαλίζοντας ένα σίγουρο μέλλον για υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ακαδημαϊκή τους καριέρα.

 

Στην STATUS LONDON φροντίζουμε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την πορεία εξέλιξης ενός φοιτητή, από την προετοιμασία για το Πανεπιστήμιο μέχρι την προπτυχιακή και την μεταπτυχιακή εκπαίδευση, το διδακτορικό ή ακόμα και το post-doc.

 

Επισκεφθείτε την σελίδα με τις υπηρεσίες μας για να μάθετε περισσότερα.

 

Η εταιρεία STATUS LONDON αποτελεί ειδικό συνεργάτη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων