ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΙΚΑ (EMPLOYMENT LAW)

Στη Μεγάλη Βρετανία, οι σχέσεις μεταξύ εργαζόμενου και εργοδότη διέπονται από συγκεκριμένους νόμους και κανονισμούς εντελώς διαφορετικούς από αυτούς που έχει συνηθίσει ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος.

 

Τα στελέχη της εταιρείας μας διαθέτουν παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του εργατικού δικαίου και βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να διαχειριστούν υποθέσεις που αφορούν την προστασία των δικαιωμάτων του υπάλληλου αλλά και της επιχείρησης. Από την διεκδίκηση αποζημιώσεων μέχρι την σύνταξη εργατικών συμβάσεων και από την επίλυση διαφορών ανάμεσα σε εργαζόμενο και εργοδότη μέχρι την διαχείριση υποθέσεων που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση ή εκφοβισμό (bullying) στον εργασιακό χώρο.

 

Στη προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων εργαζόμενων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία μας παρέχει επίσης μια πλήρη γκάμα συμβουλευτικών και γραφειοκρατικών υπηρεσιών που αφορούν την έκδοση αριθμού NΙNO (National Insurance Number), την κατοχύρωση στα μητρώα ασφαλισμένων καθώς και την λήψη ειδικής άδειας ασκήσεως για συγκεκριμένα επαγγέλματα.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων