Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή το παρακάτω κείμενο.

Α. ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ

Ως νομική εταιρία έχουμε προβληματιστεί πολύ σοβαρά σε σχέση με το φαινόμενο της περιορισμένης πρόσβασης πολλών ιδιωτών αλλά και των μικρών επιχειρήσεων ή οργανισμών σε νομικές υπηρεσίες ποιότητας. Οι χρεώσεις συνήθως, και ειδικά στο Λονδίνο, για ένα ραντεβού μίας ώρας, αλλά και οι αμοιβές για τις περισσότερες νομικές ενέργειες είναι αποθαρρυντικές αν όχι απαγορευτικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι πολίτες να αποφεύγουν να απευθυνθούν σε καλά δικηγορικά γραφεία, ή να λαμβάνουν αμφίβολης ποιότητας νομικές υπηρεσίες ή πληροφορίες. Έτσι, η οικονομία συνολικότερα δεν αναπτύσσεται δυστυχώς με τους ρυθμούς που θα μπορούσε. Κι αυτό σε μια χώρα όπως η Βρετανία, όπου η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας της είναι οι ατομικές, οι οικογενειακές, οι πολύ μικρές επιχειρήσεις και οι start ups. Εμείς αποφασίσαμε να πάμε κόντρα σε αυτό το φαινόμενο εισάγοντας δύο πρωτοποριακούς τρόπους παροχής των υπηρεσιών μας:

 

Ο ένας είναι το δωρεάν προσωπικό ραντεβού και ο άλλος το σύστημα των συνδρομών για φυσικά πρόσωπα και πολύ μικρές επιχειρήσεις ή οργανισμούς.

Β. ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Η Status London είναι εταιρία πρωτοβάθμιας αλλά και δευτεροβάθμιας νομικής φροντίδας. Η πρωτοβάθμια νομική φροντίδα μπορεί να περιλαμβάνει προσωπική συνάντηση και συζήτηση πάνω στο ζήτημα που σας απασχολεί, αλλά και νομική έρευνα, μελέτη και μία απλή ενημέρωση. Δευτεροβάθμια νομική φροντίδα είναι η εκπροσώπηση, η νομική κάλυψη και οι σαφείς νομικές συμβουλές σε μορφή report. Πελάτες μας είναι και θέλουμε να είναι ο ιδιώτης,ο φοιτητής, ο εργαζόμενος, ο αυτoαπασχολούμενος, ο έμπορος, η οικογενειακή επιχείρηση ή η πολύ μικρή επιχείρηση, ο μικρός κοινωφελείς οργανισμός (NGO, Social Enterprise) και η μικρή Start Up. Οι πελάτες μας αυτοί (που είναι νομικά πρόσωπα) θα πρέπει να έχουν ετήσια ακαθάριστα έσοδα μέχρι £1,2 εκατομμύρια.

Γ. ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

1.  Online αίτημα & online παροχή νομικών συμβουλών με χρέωση (για όσους δεν ενδιαφέρονται για δωρεάν ραντεβού ή για κάποια απο τις συνδρομές μας)

 

2. Προσωπικό ραντεβού με χρέωση (για όσους επείγονται και δεν μπορούν να περιμένουν για ένα προγραμματισμένο δωρεάν ραντεβού ή δεν έχουν κάποια από τις συνδρομές μας)

 

3. Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να μας στείλει email στο info@status-london.com και να μας ζητήσει να προγραμματίσουμε προσωπικό ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ (Διάρκειας 30 λεπτών – αυτή η υπηρεσία προσφέρεται ως μέρος προωθητικής καμπάνιας). *Σημείωση: Τα δωρεάν ραντεβού κανονίζονται βάση διαθεσιμότητας χρόνου της εταιρίας μας

 

4. Έχοντας μελετήσει πολύ προσεκτικά τις ανάγκες των ιδιωτών και των πολύ μικρών επιχειρήσεων, εισάγουμε 4 προγράμματα συνδρομών. 2 για ΙΔΙΩΤΕΣ (silver και gold INDIVIDUAL) και 2 για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις (silver και gold BUSINESS). Όσοι απευθύνονται στην εταιρία μας ως νομικά πρόσωπα θα πρέπει να έχουν ετήσια ακαθάριστα έσοδα μέχρι £1,2 εκατομμύρια. Η κάθε συνδρομή έχει διάρκεια 6 μήνες (δείτε στον πίνακα των χρεώσεων μας το ποσό της κάθε συνδρομής).

Δ. ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

1. Σύννομη δράση

 

2. Άμεση, ανεμπόδιστη πρόσβαση – συνεχής νομική φροντίδα και κάλυψη

 

3. Πρόληψη νομικών προβλημάτων ή σοβαρών επιπλοκών για προσωπικά ή επιχειρηματικά σας θέματα

 

4. Έγκαιρος προγραμματισμός των κινήσεών σας

 

5. Αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων και αιφνιδιασμών από κακόβουλους ή δύστροπους τρίτους

 

6. Πλήρης διασφάλιση των συμφερόντων σας προσωπικών ή επιχειρηματικών

 

7. Έγκυρη και εμπεριστατωμένη διάγνωση εμπορικών ευκαιριών

 

8. Αποφυγή προστίμων, τιμωριών και αποζημιώσεων

 

9. Δημιουργία και διατήρηση άριστης επαγγελματικής εικόνας

 

10. Άμεση προσωπική επαφή μαζί μας – απλή και ξεκάθαρη διαδικασία

Ε. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ

1.  Να προσφέρουμε προσιτή και ανοιχτή πρόσβαση σε καλές νομικές υπηρεσίες για όλους

 

2. Το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν. Η πρόληψη δεν είναι χρήσιμη μόνο στα θέματα υγείας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και στα νομικά ζητήματα που σας απασχολούν.

 

3. Να είμαστε η εταιρία εμπιστοσύνης για τον ιδιώτη, τον φοιτητή, τον εργαζόμενο, την οικογενειακή επιχείρηση, τον επαγγελματία, την πολύ μικρή επιχείρηση, τον μικρό οργανισμό και τις καινούργιες Start Ups.

 

4. Δεν θέλουμε τον πελάτη της τελευταίας στιγμής, αλλά τον προνοητικό και φιλόδοξο άνθρωπο – επαγγελματία. Αυτόν που σέβεται τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και που στόχο του έχει να προστατεύσει με σωστό τρόπο τα συμφέροντά του και να μεγαλώσει και αναπτύξει τις επιχειρηματικές δράσεις του.