Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

“Η ιδέα δημιουργίας της Status London υπήρχε για αρκετά χρόνια στο νου μας. Μας προβλημάτισε πολύ το φαινόμενο της περιορισμένης πρόσβασης του απλού πολίτη, του εμπόρου, της μικρής επιχείρησης, του μικρού κοινωφελούς οργανισμού (NGO) ή μιας καινούριας start up σε αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες. Ετσι δημιουργήσαμε την εταιρεία μας με έδρα το Λονδίνο και καταφέραμε πολύ γρήγορα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη εκαντοντάδων πελατών που είναι κυρίως Ελληνες, Αραβες, Βρετανοί. Αυτό που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση είναι που μαζί μας νίωθουν ασφαλείς και αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους. “

Οι Ιδρυτές:

Ανδρέας Αννόπουλος – Νικόλας Ξηρός

Ο Ανδρέας Αννόπουλος είναι ο Managing Director της εταιρίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΑΜ:17324) αλλά και μέλος του αγγλικού δικηγορικού συλλόγου (RFL-SRA ID:665134). Είναι κάτοχος δύο πτυχίων Masters απο Βρετανικά ΑΕΙ (Leicester & Reading). Εχει ειδικευθεί στις διεθνείς διαπραγματεύσεις (Γενεύη) και είναι πιστοποιημένος DPO (Data Protection Officer). Εχει διοικήσει δημόσιες υπηρεσίες και αρκετές εταιρίες. Διδάσκει σε μαθητές του αγγλικό δίκαιο απο το 1998.

 Ο Νικόλας Ξηρός είναι Director της εταιρίας και έμπειρος νομικός σύμβουλος. Ειναι απόφοιτος του University of Middlesex και κάτοχος LLM απο το City University of London. Επίσης έχει παρακολουθησει νομικά μεταπτυχιακά προγράμματα στο King’s College, University of Law και Harvard University. Ασχολείται ενταντικά με την πνευματική ιδιοκτησία και την προστασία προσωπικών δεδομένων στις νέες τεχνολογίες.

H STATUS LONDON διαθέτει γραφεία στο Λονδίνο αλλά και στην Αθήνα. Μιλάμε ελληνικά και αγγλικά και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας συνεχώς – 24/7!

Ο τρόπος που δεχόμαστε και επεξεργαζόμαστε τα θέματα που σας απασχολούν είναι ο εξής:

1. Μας στέλνετε email (στο info@status-london.com) περιγράφοντας το ζήτημα που σας απασχολεί και μας αναφέρετε τι υπηρεσία χρειάζεστε προσέχοντας να μην εκθέσετε προσωπικά δεδομένα τρίτου προσώπου. Το γραφείο μας επίσης, δεν ζητά από κανέναν να αναγράψει προσωπικά του στοιχεία εφόσον δεν το επιθυμεί. (Personal Data Protection)

2. Αρμόδιος συνεργάτης μας μελετάει το θέμα σας και σας απαντάει άμεσα (σχεδόν πάντα εντός 24 ωρών), για το τι πρέπει να γίνει σχετικά με το ζήτημά σας.

3. Εάν χρειάζεται, κανονίζουμε είτε τηλεφωνικό είτε προσωπικό ραντεβού.

4. Τα πιο πολλά θέματά σας τα λύνουμε online και έτσι κερδίζετε και χρόνο και χρήματα.

5. Διαβάστε στην ιστοσελίδα μας για την δυνατότητα σας να κανονίσετε δωρεάν ραντεβού και να επωφεληθείτε από τις πρωτοποριακές και προνομιακές συνδρομές μας

Επισκεφθείτε την σελίδα με τις υπηρεσίες μας για να μάθετε περισσότερα.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@status-london.com