Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
 

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το Brexit δημιούργησε και θα συνεχίσει να δημιουργεί αρκετά θέματα στους ευρωπαίους πολίτες και τις οικογένειές τους που ήδη ζουν και εργάζονται ή  που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νόμιμα δικαιώματα παραμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από την διαδικασία υποβολής αιτήσεων για pre/settled status, απόκτηση Βρετανικής υπηκοότητας, άδεια παραμονής, άδεια εργασίας, ακόμα και μέχρι και την απόκτηση βίζας για υπηκόους χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο και με πολύ λογικές αμοιβές.
Για όλα αυτά τα σημαντικά θέματα η εταιρία μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη έχοντας πλήρη γνώση του νομικού καθεστώτος και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα εκαντοντάδες συμπολιτών μας.
Επιλέγουμε να συνεργαστούμε μόνον με έμπειρους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά  τα μυστικά της κάθε αίτησης ώστε να πετύχετε το σκοπό σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας  στο info@status-london.com και ενημερωθείτε για την δική σας περίπτωση.  Σε μας θα βρείτε ασφάλεια, συνέπεια και διακριτικότητα.