Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PROPERTY LAW

To Λονδίνο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ακριβότερες αγορές ακινήτων στον κόσμο. Τα μεγέθη των επενδύσεων σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα του Αγγλικού Δικαίου (Property Law) καθιστούν την χρήση νομικού συμβούλου απολύτως απαραίτητη. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αυξηθεί και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων επενδυτών για αγορές ακινήτων στην Ελλάδα.

 

H STATUS LONDON  με γραφεία στο Λονδίνο και στην Αθήνα είναι μία regulated εταιρία (SRA ID 667396) και παρέχει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών που αφορούν την αγορά και ενοικίαση ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα. Από την μελέτη και την λεπτομερή εξέταση συμβολαίων ενοικίασης ή και αγοραπωλησίας μέχρι την επίλυση διαφορών μεταξύ ενοικιαστή και ιδιοκτήτη (non Payments, Deposit Disputes, Property Damage κλπ.).

 

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας (info@status-london.com) και εμπιστευθείτε έναν από τους εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους της STATUS LONDON εξασφαλίζοντας πως η νέα σας επένδυση ή το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε βρίσκεται σε σίγουρα χέρια.